Lediga Jobb

Läs nedanför om vilka positioner som finns tillgängliga just nu:
Timanställda vikarier

Vill du jobba på Föräldrakooperativet Trubaduren, en liten och familjär förskola, med endast 18 barn, i Stockholm innerstad? Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och ligger på Birger Jarlsgatan 113B, gångavstånd från Tekniska Högskolan T-bana. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder:

  • En arbetsplats där det är roligt och stimulerande att arbeta 
  • En liten barngrupp upp till 18 barn i åldrarna 1–5 år, där det finns tid att se och möta alla barn
  • Arbetskläder som lånas ut och pedagogisk lunch, frukt och kaffe 
  • Ett nära och väl fungerande samarbete med föräldrar

Verksamheten
På Trubaduren utgår vi från en syn på barnet som rikt och kompetent. För att skapa bästa möjliga förutsättningar för att barnet ska utvecklas i mötet med sin omvärld utformar våra pedagoger miljö och innehåll på ett sätt som stimulerar till nyfikenhet, kreativitet och lust att utforska, samtidigt som vi arbetar för att skapa en känsla av sammanhang, trygghet och glädje hos barnet. För oss är också barnets eget perspektiv på verkligheten en avgörande del i arbetet. Barnens dagar i vår verksamhet formas till stor del av deras egna intressen och idéer till projekt. Hos oss är ateljén, drama, gympa och skogsutflykter en del av vardagen. Förskolan saknar egen utomhus lekplats och därför besöker vi dagligen de olika parkerna främst i Vasastan. Utöver stadens parker besöker vi också skogen eller museer – platser där vi tillbringar mycket tid.


Timanställda vikarier

Vi söker dig som är barnskötare eller förskollärare, kanske pensionerad eller studerar, men gärna med yrkeserfarenhet som barnskötare. Vi söker dig som är närvarande, initiativrik, positiv och som har en vilja att ge barn de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas till starka och trygga människor. 

Du ska kunna bemöta barn, kollegor och föräldrar på ett respektfullt sätt och ha ett förhållningssätt som är öppet för olikheter. Att vara lyhörd och kommunikativ är viktigt, eftersom vi arbetar nära kollegor och föräldrar, förutom också barnen. En god samarbetsförmåga är av största vikt. 

Ansökan
Timvikarietjänster tillsätts löpande. Trubaduren arbetar dock med att försöka använda ett fåtal timvikarier som arbetar regelbundet på timmar vid behov, för att skapa trygghet för såväl barn, föräldrar och övriga pedagoger. Det är en liten personalgrupp och det är viktigt att personkemin fungerar.

Välkommen att maila ansökan till oss – vi hanterar ansökningar löpande. Inkludera personligt brev och CV. Mail: jobb@trubaduren.nu. För mer information, se vår hemsida: www.trubaduren.nu